Gäst/Info

Öppettider:

Vårdsbergs Golfklubb är öppen för spel från soluppgång tills mörkret faller på. Alla tider bokas och ankomstregistrering/betalning sker i terminalen i foajén i klubbhuset. Växlingsmaskin och varumaskin finns på samma ställe.  Rangen har öppet dygnet runt. Välkomna att ringa på 013-590 82 om du har några frågor.

Greenfee:

Läs mer information!

Bokningsinfo:

Tidsbokning kan göras via Golf.se, Golfterminalen i foajén eller receptionen tel 013-590 82. För spelrytmen på banan kommer bokningar att fyllas upp till 4-bollar i möjligaste mån. Alla spelare skall vara vid första tee senast 10 minuter före start, så att samtliga i bollen är klara med alla förberedelser. Glöm inte att använda din greenlagare!

Regler för spel på banan
För att få spela på banan ska du vara medlem i någon golfklubb. Du behöver inte ha grönt kort, men ska då spela med någon som har 36 eller lägre i hcp, såvida du inte har gått nybörjarkurs på Vårdsbergs Golfklubb och klarat teoriprovet, då får du spela själv om du vill.

Kontroller
Vi kan komma att ute på banan kontrollera att alla spelare har bokat in sig i bollen, ankomstregistrerat sig samt betalat eventuell greenfee. Det är ALDRIG tillåtet att spela utan egen utrusning, inte heller att spela på banan och inte släppa igenom en snabbare boll som kommer bakom. Har ni ett tomt hål framför er, skall ni genast släppa igenom bakomvarande spelsällskap. Hos oss spelar man lätt 9 hål under två timmar, eftersom vi har tio minuter mellan varje fyrboll om alla sköter detta.
Vid eventuella problem, ring genast 013-590 82.