Greenfee 2017

Greenfee, 9 hål

Vardagar, 9 hål
Senior 160 Kr
Junior 100 kr (gäller alla juniorer, alla klubbar)

Helger (lördag och söndag, afton, röd dag eller klämdag), 9 hål
Senior 190 kr
Junior 100 kr (gäller alla juniorer, alla klubbar)

Information om tävlingsgreenfee hittar du här!

Vi utför regelbundna greenfeekontroller på vår bana. Har man inte betalat sin greenfeeavgift tar vi ut dubbel greenfee om man inte följt våra betalningsregler.
Vi hoppas slippa detta, så chansa inte utan gör rätt för dig.
Fungerar inte ditt kort i betalterminalen eller om du inte har jämna pengar, växla i vår växlingsmaskin eller betala via Swish. Ring 013-590 82 eller fyll i namn och golf-id på blanketten som ligger bredvid terminalen och lägg i greenfeeinkastet.

Introduktionskort
Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Östergötlands Golfförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) samt innehavare av SGF´s hedersutmärkelser Guldklubban, Guldmärket, Silvermärket och Elitmärket erbjuds möjlighet till 1 fritt spel per säsong. De ges därutöver möjlighet att spela på alla veckodagar mot erläggande av halv greenfee.
För samtliga kategorier gäller utan några undantag::
– Föranmälan ska ske senast dagen innan aktuellt spel.
– Introduktionskort/medlemskort ska uppvisas tillsammans med legitimation.
– Introduktionskorten kan ej användas i samband med deltagande i någon form av tävling.