Greenfee 2018

Vardagar
Senior 160 kr

Junior upp till 21 år 100 kr
Junior Östgötaklubbar tom 15 år 0 kr.

För Landeryds GKs medlemmar gäller:
Medlemmar som innehar spelrätt 0 kr
Medlemmar utan spelrätt 100 kr.

Helger

(lördag och söndag, afton, röd dag eller klämdag)

Senior 190 kr

Junior upp till 21 år 100 kr
Junior Östgötaklubbar tom 15 år 0 kr.

För Landeryds GKs medlemmar gäller:
Medlemmar som innehar spelrätt 0 kr
Medlemmar utan spelrätt 130 kr.

Greenfee Senior 18 hål 280 kr

Information om tävlingsgreenfee hittar du här!

Vi utför regelbundna greenfeekontroller på vår bana. Har man inte betalat sin greenfeeavgift tar vi ut dubbel greenfee om man inte följt våra betalningsregler.
Vi hoppas slippa detta, så chansa inte utan gör rätt för dig.
Fungerar inte ditt kort i betalterminalen, betala istället via Swish. Ring 013-590 82 eller fyll i namn och golf-id på blanketten som ligger bredvid terminalen och lägg i greenfeeinkastet.

Introduktionskort
Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Östergötlands Golfförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) samt innehavare av SGF´s hedersutmärkelser Guldklubban, Guldmärket, Silvermärket och Elitmärket erbjuds möjlighet till 1 fritt spel per säsong. De ges därutöver möjlighet att spela på alla veckodagar mot erläggande av halv greenfee.
För samtliga kategorier gäller utan några undantag::
– Föranmälan ska ske senast dagen innan aktuellt spel.
– Introduktionskort/medlemskort ska uppvisas tillsammans med legitimation.
– Introduktionskorten kan ej användas i samband med deltagande i någon form av tävling.